Odabrali ste "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića

Radiosarajevo.ba
Odabrali ste "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića
/ Oliver Dragojević
Čitatelji portala Radiosarajevo.ba koji nas prate putem Vibera, sudjelovali su u izboru za današnju pjesmu dana.

Među četiri ponuđene opcije, najviše vaših glasova zaslužila je nezaboravna pjesma "Vjeruj u ljubav" koju je 1979 snimio Oliver Dragojević. 

Autor pjesme je Zdenko Runjić, a  pisana je u maniru američke gospel muzike. "Vjeruj u ljubav" je objavljena na istoimenom albumu koji je bio Oliverov četvrti studijski. 

A za sve vas koji volite Olivera - dobra vijest: legendarni splitski pjevač stiže u Sarajevo, gdje će nastupiti nakoncertu zajedno sa Gibonnijem. Zabilježite datum: 8. mart 2017. 

 Sudjelijte u izboru za pjesmu koju ćemo slušati u srijedu. Uključite se na naš Viber public chat. Ukoliko imate smartphone i instaliran Viber, kad uđete u aplikaciju – kliknite u gornjem desnom ćošku na opciju public accounts i u search upišite Radiosarajevo.ba, potom idete na opciju + Follow (http://chats.viber.com/radiosarajevo.ba)
 
Pored toga što možete i na ovaj način pratiti sadržaj portala Radiosarajevo.ba - ako želite birati pjesmu dana, kad ste na našem Public chatu, u gornjem desnom ćošku imate “chat bubble”: Napišite nam bilo šta(pozdrav)  i pokrenite razgovor, ali i anketu za pjesmu dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije