Imaš bend? Sviraj na INmusic festivalu!

Radiosarajevo.ba
Imaš bend? Sviraj na INmusic festivalu!
/ INmusic
Peto izdanje "Zasviraj sa Žujom" vodi vas na glavnu pozornicu INmusica #12 i na turneju hrvatskim gradovima!

I ove godine INmusic festival u suradnji s Ožujskim pivom organizira natječaj "Zasviraj sa Žujom" čiji će  pobjednik dobiti jedinstvenu priliku zasvirati na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala! Pobjednik natječaja naći će se u društvu velikih svjetskih imena koja će nastupiti na dvanaestom izdanju INmusic festivala poput sjajnih – Kings of Leon, Arcade Fire, Kasabian, Alt-J, Michaela Kiwanuke te mnogih drugih!        

Natječaj ''Zasviraj sa Žujom'' proteklih godina pokazao se kao odlična polazišna točka za kvalitetne domaće autorske bendove, a u svojem petom izdanju „Zasviraj sa Žujom“ podiže ljestvicu i pobjedničkom bendu natječaja osigurava, osim nastupa na glavnoj pozornici INmusic festivala #12, i jedinstvenu priliku održavanja turneje rame uz rame s fenomenalnim  Gatuzom! Ova jedinstvena prilika pobjedničkom bendu pruža mogućnosti za daljnje uspjehe na domaćoj, ali i inozemnoj muzičkoj sceni.

Pobjednicima prvog natječaja "Zasviraj sa Žujom" (2013.) zagrebačkom bendu Acchromatic Attic pobjeda je osigurala i nastup u Velikoj Britaniji, dok se bjelovarski Them Moose Rush prošle godine predstavio na najvećem europskom showcase festivalu – nizozemskom Eurosonic Noorderslagu i to ispred više od 1000 glazbenih profesionalaca iz cijeloga svijeta. Pjesme svih dosadašnjih pobjednika našle su svoje mjesto kao glazbena podloga u dosadašnjim promotivnim INmusicovim video materijalima te na taj način virtualno došle do publike u cijelom svijetu.

Prijave za natječaj "Zasviraj sa Žujom" zaprimaju se na internetskoj stranici INmusic festivala: https://www.inmusicfestival.com/prijava-benda, od 15. februara do 15. marta 2017. godine u ponoć. Uvjeti natječaja dostupni su na službenoj stranici INmusic festivala, a glasovanje za odabir finalista natječaja održati će se u tri kruga na Facebook profilu Ožujskog piva gdje će svi zainteresirani moći poslušati prijavljene izvođače i glasanjem podržati svoje favorite. Tri benda s najviše glasova iz svakog kruga glasovanja te dva benda po odabiru organizatora zasvirat će na finalnoj večeri natječaja pred akreditiranim predstavnicima medija i svojim fanovima. Pobjednika će glasanjem odabrati prisutni predstavnici medija, dok će drugoplasirani natjecatelj po broju glasova akreditiranih predstavnika medija te bend s najvećim brojem glasova publike na završnoj večeri natjecanja također dobiti priliku nastupiti na nadolazećem, do sada najvećem izdanju INmusic festivala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije