Izbavitelj u Meeting Pointu (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Izbavitelj u Meeting Pointu (VIDEO)


U želji da se prisjetimo najboljih animiranih ostvarenja iz Walt Disney/Pixar radionice, kino Meeting Point u okviru Porodičnog kina vikendom organizuje reviju ostvarenja koja su u proteklim godinama imala velikog uspjeha, kako kod mališana, tako i kod starijih obožavatelja animiranog filma.

Svake subote i nedjelje u 13.00 maćete priliku da pogledate novi naslov.

U vikendu koji nam slijedi pogledajte na velikom platnu animirani film Izbavitelj, u režiji Brda Birda.

http://www.youtube.com/watch?v=fyzgulUGx-U


Priča prati 'penzionisanog' superheroja Boba Parra, poznatijeg pod imenom Mr. Incredible (Mister Izbavitelj), koji se borio protiv zla i spašavao živote svakodnevno. No danas Bob i njegova žena, također bivša superherojka, žive normalan život civila u predgrađu, sa svoje troje djece zahvaljujući programu zaštite svjedoka. Bob je, radeći občan dosadni posao u međuvremenu nabacio i omanji trbuščić.

Stvari se, naravno zakomplikuju kada se Bob nađe na tajnoj misiji na dalekom ostrvu i kada shvati da je došlo vrijeme da spasi svijet još jednom. No prvo treba smisliti kako ugurati trbuh u onaj pripijeni superherojski kostim.

Glasovi: Siniša Popović, Bojana Gregorić, Branko Đurić, Rene Bitorajac.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije