Ima neka tajna veza

Radiosarajevo.ba
Ima neka tajna veza

Zvijezda Sumraka Robert Pattinson ne sanja u velikoj slavi. Mjesto na crvenom tepihu radije bi zamijenio za mjesto u psećem svijetu. Mladi glumac osjeća jaku povezanost sa psima i rado bi bio jedan od njih.

Kada su ga pitali šta bi volio biti, Robert je bez puno razmišljanja ispalio – pas. "Mislim da bih bio pas. Pseći životni stil me je oduvijek fascinirao. Samo spavaš, ležiš, jedeš i s vremena na vrijeme prošećeš. Zar to nije super?!", rekao je glumac. "Između mene i pasa postoji duboka povezanost."

Ukoliko se ipak ne bi mogao u potpunosti fizički transformirati i postati pas, nego bi morao promijeniti samo posao, Pattinson bi volio biti muzički producent. "Biti muzički producent, to bi bio odličan posao za mene. A volio bih i pisati. U svakom slučaju, to bi bilo nešto kreativno. A možda bih mogao biti i broker. Volim sve što je hektično."

Robert Pattinson u Sumraku glumi lik vampira Edwarda Cullena, a za novi nastavak filmske sage napisao je i dvije pjesme.



tportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije