Ćirine kućne Ćirolije Vol3

Radiosarajevo.ba
Ćirine kućne Ćirolije Vol3

Foto: RadioSarajevo.ba

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine u svojoj sedmićnoj kolumni za net.hr, ovaj put govori na temu Gdje je teže osvojit ženu – u Hrvatskoj ili u BiH?.

Mi muškarci se pravimo jako važni. Ma barem oni koji još nemaju svijest da su žene važnije od nas. Međutim, točno je samo da su one najvažnije.

Fatalna žena djeluje na igrača fatalno, taj je najebo. Ima primjera koliko hoćeš, ali ne mogu toliko bit indiskretan. Zato je vrlo bitno da igrači otvore dobro oči.

To ne ovisi o podneblju, Bosna i Hercegovina, Hrvatska... fenomen je uvijek isti.

Ljudi su u BiH možda otvoreniji, duševniji, ali žena... to je uvijek isto. To ne možeš definirat, to ipak ide od slučaja do slučaja. Znam puno primjera. Imaš najboljeg igrača i očekuješ od njega učinak adekvatan njegovom talentu. A... on ti, pak, daje nulu jer je na tribinama nije vidio i ne može loptu da pogodi jer nje nema...

Ima onaj divni vic kad se muž posvađo sa ženom. A žena mu kaže: 'Je l' se sjećaš kad te trener nije stavljo u igru, ma nisi bio ni rezerva. E, pa ja sam otišla do njega i onda si igro. A je l' se sjećaš kad ti suigrači nisu htjeli dodavat loptu... i ja sam otišla do svlačionice i odmah na sljedećoj utakmici su ti svi dodavali. A kad ti je publika fućkala cijelo vrijeme?! Je l' ti sad fućkaju, budalo?", hihihihi

Ljubav žene je više od ljubavi publike. Fenomen publike je poznat. Publika je najvažnija, mi smo tu radi nje i da nema publike mi ne bismo imali svoju svrhu. Ali, ona je i najopasnija. Prava žena koja te voli, ona te neće ostavit ni u dobru ni u zlu. I ona je vrlo čest razlog jesi li uspio ili nisi u životu, kunem vam se...

Nema ružne i lijepe žene... Znate koji muškarci vole samo lijepe žene? Samo oni koji nemaju mašte! Zato svima poručujem da znaju: sve su žene lijepe!

Cijelu kolumnu možete pročitati na net.hr

Vezano:
Ćirine kućne Ćirolije Vol 1
Ćirine kućne Ćirolije Vol 2

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije