Bare apsolutni pobjednik sa šest Porina
06. maj 2012. u 08:52
Bare apsolutni pobjednik sa šest Porina
0

Unatoč pesimističnim prognozama Gorana Bareta, ipak je to bila njegova večer. S osvojenih šest Porina od jedanaest za koliko su Bare i Majke bili nominirani s albumom "Teške boje" najveći su pobjednici 19. dodjele diskografske nagrade Porin u subotu održane u Rijeci. 

Prvog Porina Goran Bare i Majke dobili su za hit godine, koji je izabrala publika, za pjesmu "Teške boje", a uslijedile su nagrade za najbolji rock album, najbolju izvedbu grupe s vokalom, najbolji aranžman, najbolji video broj, a trijumfalnu večer zaokružili su Porinom za pjesmu godine. 

"Jako sam ponosan jer smo album napravili bez sponzora, s vlastitim novcem i trudom", zahvalio je Bare. Članovi benda prisjetili su se da su, kada su doznali za jedanaest nominacija, mislili da će u Rijeci biti najveći luzeri. 

'Samo dva' Porina za TBF

Iako su kući odnijeli Porina za album godine "Pistaccio Metallic" TBF-ovci su najveći gubitnici ovogodišnje dodjele. Nominirani su bili u deset kategorija, a pobijedili samo u dvije. Uz album godine, pobjedu su odnijeli i u kategoriji najbolji album klupske muzike.

 

 

hot.net.hr/Radiosarajevo.ba

Vjerujete li da će uskoro početi obnavljanje Sarajevske žičare?

Ne znam
Ne vjerujem
Vjerujem