Bare apsolutni pobjednik sa šest Porina
06. maj 2012. u 08:52
Bare apsolutni pobjednik sa šest Porina
0

Unatoč pesimističnim prognozama Gorana Bareta, ipak je to bila njegova večer. S osvojenih šest Porina od jedanaest za koliko su Bare i Majke bili nominirani s albumom "Teške boje" najveći su pobjednici 19. dodjele diskografske nagrade Porin u subotu održane u Rijeci. 

Prvog Porina Goran Bare i Majke dobili su za hit godine, koji je izabrala publika, za pjesmu "Teške boje", a uslijedile su nagrade za najbolji rock album, najbolju izvedbu grupe s vokalom, najbolji aranžman, najbolji video broj, a trijumfalnu večer zaokružili su Porinom za pjesmu godine. 

"Jako sam ponosan jer smo album napravili bez sponzora, s vlastitim novcem i trudom", zahvalio je Bare. Članovi benda prisjetili su se da su, kada su doznali za jedanaest nominacija, mislili da će u Rijeci biti najveći luzeri. 

'Samo dva' Porina za TBF

Iako su kući odnijeli Porina za album godine "Pistaccio Metallic" TBF-ovci su najveći gubitnici ovogodišnje dodjele. Nominirani su bili u deset kategorija, a pobijedili samo u dvije. Uz album godine, pobjedu su odnijeli i u kategoriji najbolji album klupske muzike.

 

 

hot.net.hr/Radiosarajevo.ba

comments powered by Disqus

Da se sutra biraju članovi Predsjedništva, za koga biste glasali?

Bakir Izetbegović
Dragan Čović
Mladen Ivanić
Fahrudin Radončić
Martin Raguž
Željka Cvijanović
Emir Suljagić
Živko Budimir
Mustafa Cerić
Bakir Hadžiomerović