Profesor tužio učenicu za seksualno uznemiravanje
Profesor tužio učenicu za seksualno uznemiravanje
28. mart 2012. u 13:54
0

Tekst bez izmjena prenosimo sa satiričnog portala njuz.net.

Živorad Jovanovski (32), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj medicinskoj školi, tužio je učenicu L.M. (17) zbog seksualnog uznemiravanja.

U tužbi koju je predao okružnom sudu, navodi kako L.M. izgleda previše seksi u trikou koji nosi tokom časova fizičkog vaspitanja.

- Nisam u stanju da svoj posao obavljam profesionalno, pogotovu kada vidim kako L.M. preskače kozlić, ili se penje uz konopac – izjavio je Jovanovski pred novinarima. On navodi da mu se L.M. otvoreno nabacuje već na samom početku časa, kada se ispravi u vrsti.

- Takve signale, nikako ne mogu da ne primetim. Izaziva, smeši se i gleda me direktno u oči tokom celog časa. Trudim se da je ne gledam, kako ne bi mislila da reagujem na provokacije, ali teško mi je budem istrajan u svojoj nameri. Tako sam i primetio da na čas dolazi bez donjeg veša, a potvrdu i dobio na piću koje smo popili nakon nastave, kod mene u stanu.

Jovanovski smatra da je način odevanja za fizičko odavno prevaziđen, te da trikoe treba zameniti nekim širokim majicama i trenerkama.

- L.M. nije jedina koja me seksualno uznemirava, ima tu još dosta maloletnica koje ističu svoje obline bez trunke srama, čime mojim kolegama i meni otežavaju nesmetan i predan rad. Nadam se da će sud i nadležne institucije odreagovati brzo.

Napomena: Njuz.net je satirični portal koji objavljuje vijesti isključivo šaljivog porijekla.

Radiosarajevo.ba

comments powered by Disqus

Da li je Mehmed Baždarević pravo rješenje za fudbalsku reprezentaciju BiH?

Da
Ne
Ne pratim sport