Profesor tužio učenicu za seksualno uznemiravanje
Profesor tužio učenicu za seksualno uznemiravanje
28. mart 2012. u 13:54
0

Tekst bez izmjena prenosimo sa satiričnog portala njuz.net.

Živorad Jovanovski (32), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj medicinskoj školi, tužio je učenicu L.M. (17) zbog seksualnog uznemiravanja.

U tužbi koju je predao okružnom sudu, navodi kako L.M. izgleda previše seksi u trikou koji nosi tokom časova fizičkog vaspitanja.

- Nisam u stanju da svoj posao obavljam profesionalno, pogotovu kada vidim kako L.M. preskače kozlić, ili se penje uz konopac – izjavio je Jovanovski pred novinarima. On navodi da mu se L.M. otvoreno nabacuje već na samom početku časa, kada se ispravi u vrsti.

- Takve signale, nikako ne mogu da ne primetim. Izaziva, smeši se i gleda me direktno u oči tokom celog časa. Trudim se da je ne gledam, kako ne bi mislila da reagujem na provokacije, ali teško mi je budem istrajan u svojoj nameri. Tako sam i primetio da na čas dolazi bez donjeg veša, a potvrdu i dobio na piću koje smo popili nakon nastave, kod mene u stanu.

Jovanovski smatra da je način odevanja za fizičko odavno prevaziđen, te da trikoe treba zameniti nekim širokim majicama i trenerkama.

- L.M. nije jedina koja me seksualno uznemirava, ima tu još dosta maloletnica koje ističu svoje obline bez trunke srama, čime mojim kolegama i meni otežavaju nesmetan i predan rad. Nadam se da će sud i nadležne institucije odreagovati brzo.

Napomena: Njuz.net je satirični portal koji objavljuje vijesti isključivo šaljivog porijekla.

Radiosarajevo.ba

comments powered by Disqus

U različitim nivoima vlasti većinom će koalirati:

SDA I DF
DF i SBB
SDA I SBB
Ništa od navedenog
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 161356 [title] => Djevojčica sa cvijećem: Ne valja se rasipati laticama (VIDEO) [image] => /upload/images/Screen-Shot-2014-07-31-at-4.00.37-PM-640x400.png ) [1] => stdClass Object ( [id] => 168680 [title] => Rasplesana djevojčica Adilyn je nevjerovatna (VIDEO) [image] => /upload/images/PREZIVLJAVANJE%202013/adi-malcolm.jpg ) [2] => stdClass Object ( [id] => 168705 [title] => Šta Bosanci i Hercegovci najviše gledaju na YouTubeu: Zvezde Granda, Albanija-Srbija... [image] => /upload/images/FUN%20SEX%202013/popularno_u_bih.jpg ) [3] => stdClass Object ( [id] => 168649 [title] => Ne pokušavajte ovo kod kuće: Slikanje pneumatskim pištoljem (VIDEO) [image] => /upload/images/CULTURE_2013/CULTURE_2012/pneumatski_pistolj.jpg ) )