Neobična kazna: Uhvatio provalnika pa mu na čelo istetovirao "Ja sam lopov"

Radiosarajevo.ba
Neobična kazna: Uhvatio provalnika pa mu na čelo istetovirao "Ja sam lopov"
Jedan mladi provalnik mogao bi postati vječni predmet ismijavanje zbog krajnje neobične kazne koju je dobio nakon što je pokušao pokrasti jednog tattoo umjetnika.

Naime, Maycon Wesley, tattoo umjetnik iz Brazila uspio je uhvatiti lopova koji je navodno ukrao bicikl od čovjeka koji ima jednu nogu, te mu je za kaznu na čelo istetovirao "Ja sam lopov i gubitnik", piše britanski Daily Mail.

Lokalni mediji kažu da je mladi provalnik, gotovo dječak, izgledao prestravljeno nakon što je dobio novu tetovažu, te da je zbog cijelog slučaja netragom nestao.

Policija je ubrzo uhapsila Wesleyja i njegovog prijatelja Ronilda, koji mu je pomagao u izvršavanju ove "kazne", te su ih optužili za torturu. Obojica uhapšenih su posvjedočili da su pustili dječaka, te da ne znaju gdje se sada nalazi.

Video ovog neobičnog kažnjavanja ubrzo je postao viralni hit na društvenim mrežama, te su brojni korisnici osudili ovakvu kaznu, dok su neki ipak smatrali da je ona pravedna za takvog provalnika i "da će ga naučiti pameti".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije