Transformacija oduševila svijet: Sa par trikova beskućnika pretvorio u zavodnika

Radiosarajevo.ba
Transformacija oduševila svijet: Sa par trikova beskućnika pretvorio u zavodnika
Screenshot / Facebook
Iako nije bio jedan od sretnika koje je život počastio brojnim bogatstvima, kao mnoge druge, Jose Antonio, 55-godišnjak iz Španije ovih dana zbog svoje neslućene sreće postao je prava internet senzacija.

Bivši električar, koji je spletom okolnosti završio kao beskućnik, posljednjih godina je vozačima pomagao da pronađu parkirališno mjesto kako bi zaradio nešto novca. U međuvremenu je obolio i od depresije, sve dok mu se nedavno sudbina nije osmijehnula, nakon što je upoznao Salva Garciju, vlasnika jednog frizerskog salona, prenosi britanski Daily Mail.

Uzeo ga je Garcia "pod svoje", obrijao, ošišao i obukao, odnosno, u trenutku oka s njega sklonio izgled čovjeka koji je punih 25 godina proveo na ulici.

Naprotiv, Antonija je iz radnje ispratio kao potpuno drugačijeg muškarca, čak do te mjere preobraženog da ga konobari u lokalnom kafiću nisu prepoznali.

U Antonija su se po prvi puta nakon dugo godina zagledale i poneke prolaznice, a pažnju su mu posvetili i brojni svjetski mediji, sve otkako je Garcijin frizerski salon na Facebooku u utorak objavio video u kojem je zabilježeno kako je došlo do te čudesne transformacije.

Dao je od tada Antonio i poneki intervju, pa istaknuo kako se najviše nada da će mu netko ponuditi posao, radno mjesto toliko nužno da potpuno preokrene i život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije