Tom Hanks prekinuo slikanje mladenaca da bi napravio selfie sa njima

Radiosarajevo.ba
Tom Hanks prekinuo slikanje mladenaca da bi napravio selfie sa njima
Facebook stranica AJ+ često je izvor veoma zanimljivih videa, a ovog puta počastili su nas jednom poslasticom za fanove Toma Hanksa, koji je "upao" na vjenčanje kako bi se fotografirao sa mladencima.

Slavni holivudski glumac i producent, dvostruki dobitnik Oskara tokom svoje šetnje parkom naišao je na tek vjenčane mladence, koji su u parku pokušavali napraviti fotografije za uspomenu na najsretniji dan u životu. 

Da te uspomene budu itekako upečatljive pobrinuo se i glumac koji je, na veliku radost tek vjenčanog para, prekinuo njihov photoshooting, nakon čega su ga mladenci zamolili da im se priključi na jednoj fotografiji. Hanks je iskoristio ovu priliku da im čestita, saopćivši mladoženji da je sretan čovjek, a nije ostao dužan ni mladenki kojoj je kazao da je "napravila dobar posao" udajom.

No, to nije bilo sve, te je slavni glumac odlučio da napravi i jedan selfie sa mladencima, nakon čega im je poželio svu sreću.

Forrest Gump, Zelena milja, Philadephia i Spašavanje vojnika Ryana filmovi su koji su Tomu Hanksu donijeli veliku slavu, dok je prije toga glumio i u televizijskim i obiteljskim komedijama. No, ova finansijski najuspješnija filmska zvijezda u historiji, čiji filmovi su sedam puta uzastopno zaradili 100 miliona dolara, ne čuva sreću samo za sebe i dijeli je sa svijetom, a kako je donio veliku sreću mladencima Elizabeth i Bryanu pogledajte u narednom videu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije