Neobična ceremonija: Za kumove na vjenčanju odabrali svoje pse

Radiosarajevo.ba
Neobična ceremonija: Za kumove na vjenčanju odabrali svoje pse
Kumovi su veoma važan dio vjenčanja i obično predstavljaju najbolje prijatelje para koji se tog dana vjenčava, no da li ste ikada čuli da je neko za kuma uzeo kućnog ljubimca?

Da je i to moguće dokazali su Emma-Leigh i Shane Matthews, par iz Engleske, koji su imali vjerovatno najslađe pratioce na vjenčanju, jer su za kumove odabrali svoje pse Niku i Phila, prenosi Mashable.

Mladenka je kazala kako je ta njena ideja da psi budu kumovi na njenom vjenčanju bila spontana i da je dugo pripremala njihove posebne, svečane ogrlice.

"Moji psi su moja djeca i ja ih tretiram tako, pa da li biste se vi vjenčali bez vaše djece? Nikada nije bilo pitanje da li ćemo vjenčanje održati bez njih, a na kraju smo ih odabrali i za kumove", kazao je Emma-Leigh

Na ovom neobičnom vjenčanju kum je čak bio i snimatelj, budući da je na Philovoj ogrlici bila okačena i GoPro kamera, te je time i ovjekovječio vjerovatno jedan od najzanimljivijih brakova svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije