Ne parkiraj gdje stigneš: Pogledajte šta se dogodilo Hondi Civic

Radiosarajevo.ba
Ne parkiraj gdje stigneš: Pogledajte šta se dogodilo Hondi Civic
/ printscreen
Svakodnevno svjedočimo postupcima bahatih vozača koji automobile parkiraju bukvalno gdje stignu, ne vodeći računa da li ometaju odvijanje saobraćaja.

Takvim vozačima ne smeta previše ni prijetnja kaznom, ni to što njihov nepropisno parkiran automobil može stradati u sitnim "kuckanjima".

Upravo to se desilo izvjesnom Ukrajincu koji je parkirao svoju Hondu Civic Sedan na ulazu na parking u stambenom naselju. Njegov automobil našao se na putanji drugih automobila, a situaciju je dodatno zakomplicirao led na cesti.

Epilog: Za sat vremena Hondu Civic "zakačilo" je sedam automobila koji su proklizali na ulazu na parking. Da stvar bude zanimljivija, skoro svi vozači, koji su "kucnuli" u Civic, produžili su dalje. Samo jedan je bio spreman sačekati vlasnika Honde i eventualno nadoknaditi štetu, ali i on se ubrzo udaljio.

A to što na Hondi Civic nema ni prednjih ni zadnjih branika navodi na pomisao da je automobil "izudaran" i prije nego je upaljena kamera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije