Dašak historije i prirodne ljepote: Šta sve nudi Unsko-sanski kanton

Radiosarajevo.ba
Dašak historije i prirodne ljepote: Šta sve nudi Unsko-sanski kanton
YouTube / Prtscr
Novi promotivni video Unsko-sanskog kantona pokazuje sva bogatstva ovog bisera Krajine i Bosne i Hercegovine.

Promotivni video USK je projekt RTV USK za promociju gradova, historijskih spomenika i prirodnih ljepota. U ovom projektu promocije sjeverozapadnog dijela BiH, pomogla je i Vlada Kantona. Uskoro slijede još 3 spota.

Šta to nudi USK?

Ono čime se može pohvaliti ovaj kraj su sigurno prirodni potencijali kako je i naglašeno od strane RTV USK: Unsko-­sanski kanton zasigurno je dio Bosne koji se može pohvaliti brojnim prirodnim potencijalom. Čist zrak, zemljište, izvorišta pitke i ljekovite vode, umjerena klima, ­uslovi su koji pogoduju razvoju privrede, turizma, poljoprivrede.

"Šta to Kanton može ponuditi svima koji se zapute u Krajinu, ali i sa namjerom da o ovom dijelu države više sazna šira javnost, uključila se i naša TV kuća. U produkciji RTV USK, u susret turističkoj sezoni, urađeno je pet video­spotova koji promovišu naš Kanton. Možda smo po mnogim privrednim i drugim parametrima lošiji u odnosu na ostale dijelove države, ali ono što ćete pogledati u narednih nekoliko minuta podsjeća da USK itekako ima šta ponuditi", naveli su iz ove medijske kuće: 

Pogledajte promotivni video Unsko-sanskog kantona na bosanskom i engleskom jeziku:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije