Deen, Dalal, Jala i Ana Rucner: Spot za pjesmu predstavnicu na Eurosongu snima se u Cazinu (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Deen, Dalal, Jala i Ana Rucner: Spot za pjesmu predstavnicu na Eurosongu snima se u Cazinu (FOTO)

Članovi bosanskohercegovačkog Eurosong tima danas su u starom gradu Ostrožcu kod Cazina počeli snimanje spota za pjesmu Ljubav je kojom će BiH predstavljati na ovom takmičenju, javila je Fena

Spot će biti snimljen na bosanskom i engleskom jeziku, a režiser je Vedad Jašarević. Svi članovi ekipe oduševljeni su lokacijom i ambijentom krajiškog bisera, starog ostrožačkog grada.

"Ovo je  zasigurno jedna od najljepših lokacija u našoj zemlji, a i šire u regionu. Ima nevjerovatnu priču, historijsku pozadinu i mislim da će se sjajno uklopiti u pjesmu", kazao je Fuad Backović Deen.

Spot bi premijerno trebao biti prikazan polovinom aprila.

Dalal Midhat-Talakić naglasila je da je ostalo još dosta toga da se uradi, kao što su vokalne i koreografske probe, ali i nastupi u BiH i regionu. 

Ana Rucner istaknula je kako je pjesma Ljubav je lijepa, da za nju predstavlja veliki izazov i da je sretna što će biti dio bh. tima na ovogodišnjem Eurosongu.

Dalal & Deen feat. Ana Rucner & Jala sa pjesmom Ljubav je, autora Almira Ajanovića, nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri, 10. maja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije