FOTO: Objavljene nove fotografije malene princeze Charlotte

Radiosarajevo.ba
FOTO: Objavljene nove fotografije malene princeze Charlotte
/ Objavljene nove fotografije malene princeze Charlotte, FOTO: Duchess of Cambridge

Britanska kraljevska kuća objavila je nove fotografije svoje najmlađe članice, šestomjesečne princeze Charlotte, koja je posljednji put u javnosti viđena na svom krštenju u julu.

Nove fotografije, koje je napravila Charlottina majka Kate Middleton, objavljene su u znak zahvalnosti britanskim medijima zato što djeci princa Williama i Kate daju priliku da rastu daleko od očiju javnosti, prenio je list Daily Mail.

Charlotte je tamnokosa i veoma liči na svoju majku, vojvotkinju od Cambridgea, za razliku od svog starijeg brata, dvogodišnjeg Georgea, koji je naslijedio očevu svijetlu kosu.

 

Fotografije princeze Charlotte Kate je napravila početkom novembra u domu kraljevske porodice u okrugu Norfolk.

Prvobitno nije bilo planirano da se one objave javno, ali je Kate bila toliko zadovoljna svojim radom, kao i pozitivnim reakcijama na njene posljednje fotografije princa Georgea i princeze Charlotte, da je odlučila da ih objavi u znak zahvalnosti britanskim medijima i javnosti.

Na fotografijama se vidi kako šestomjesečna princeza, koja ima plave oči, sjedi u zelenoj kariranoj fotelji, a na jednoj od slika se osmjehuje plišanoj igrački.

Princeza Charlotte na fotografijama nosi haljinicu s cvjetnim dezenom i   bijelom kragnom, blijedo roze hulahopke i džemperčić iste boje.

Pogledajte fotogaleriju.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije