Milan Tarot za Radiosarajevo.ba: Milorad Dodik uopšte nije Srbin jer se ne preziva na 'ić'

Radiosarajevo.ba
Milan Tarot za Radiosarajevo.ba: Milorad Dodik uopšte nije Srbin jer se ne preziva na 'ić'

Čuveni srbijanski prorok, najpoznatiji i najbolji na Balkanu, povremeno za portal Radiosarajevo.ba komentira aktuelne teme, uvijek spremno i ljubazno. Tako je bilo i danas, Milan Tarot je rado prorekao budućnost predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta Milorada Dodika.

On je, naime, vrlo dobro upoznat s likom i djelom najuticajnijeg domaćeg političara. Kako su mu njegove karte kazale, Dodika baš ne čeka lijepa budućnost po odlasku s političke pozornice kojom suvereno vlada deceniju ili nešto duže. 

''Prvo - optužiće ga da je s Bill Cosbyjem napadao žene. Drugo - zvaće ga u Monty Phyton, ali neće dobro proći jer ne zna engleski. Treće - izdaće knjigu u ludnici, a djelo će se zvati ''Kako poslije dejtonskog sporazuma''. Četvrto -bit će neka vrsta Al Caponea u duševnoj bolnici u Amsterdamu koju će otvoriti Europska unija za balkanske političare. Peto - priznaće da nije Srbin pošto mu se prezime ne završava na ''ić'', već je ustvari Crnogorac po majci.

Pričao je, potom, za naš portal o dosad neotkrivenim pikanterijama iz Dodikovog života kao i o bliskom susretu koji je s njim imao.

''Hoće referendum jer je napisao 12 knjiga ljubavne poezije, pa mu treba pokriće. Svi znaju da se prema Dejtonu ne smije pisati ljubavna poezija. Inače mi je jednom rekao da ga boli neka stvar za Srbe i da sve ovo radi zbog para. Referendum je smislio jer je u međuvremenu obolio od tzv. Dodikovog sindroma kojem su svjetski psiholozi dali ime upravo prema Miletu kao začetniku tog oboljenja'', zaključio je dobro raspoloženi Milan Tarot.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije