Sudar motora i automobila u Sarajevu: Povrijeđen dječak

Radiosarajevo.ba
Sudar motora i automobila u Sarajevu: Povrijeđen dječak

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom protekle večeri, povrijeđeno je maloljetno dijete.

Naime, sinoć oko 21,45 sati, na kolovozu ulice Olovska, općina Novo Sarajevo, neregistrovani motocikl marke “KEEWAY”, bez. reg. oznaka, kojim je upravljalo dijete rođeno 2002. godine u Sarajevu, sudarilo se sa putničkim motornim vozilom marke “Renault”, reg. oznake A43-K-311, kojim je upravljao vozač S.A., rođen 1990.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, teške tjelesne povrede zadobilo je dijete - motociklista, a ljekarska pomoć mu je ukazana u KCU u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem liječenju. 

Lakše tjelesne povrede zadobio je putnik na motociklu K.U., rođen 1999.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak mašinske struke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije