Ivanin suprug: Ja vjerujem da su oni živi i da će se pojaviti svakog trena

Radiosarajevo.ba
Ivanin suprug: Ja vjerujem da su oni živi i da će se pojaviti svakog trena

Posljednji signal s njenog mobitela uhvaćen je u općini Orehovici pa je potraga sužena na to područje. Ivana Fogadić (29) nestala je u noći s nedjelje na ponedjeljak između 1 i 2 sata u Opel Astri sivoplave boje.

Sa sobom je povela i petogodišnjeg sina Patrika, a oproštajna poruka koju je te noći ostavila na svom Facebook profilu užasnula je sve.

Ivanina rodbina u Otoku kod Vinkovaca, odakle je rodom, kaže da im se nije javila. Njema majka je majka zbog šoka završila na infuziji. Brat Igor vjeruje da se 'samo sklonila'. 

Njen suprug je šokiran događajem.

"Totalno neočekivano, večer prije smo sve normalno razgovarali, tražili apartmane za more, gledali gdje ćemo, gdje najbolje za Patrika gdje su pješčane plaže. Iznenadilo me to jako, ja vjerujem da su oni živi i zdravi i da će se pojaviti svakog trena, drugačije ne želim uopće pomišljati, nikakvu drugu soluciju", rekao je Valentin Fogadić za Vijesti Nove TV.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije