Učinite seksualni život boljim: Evo jednostavnih načina

Radiosarajevo.ba
Učinite seksualni život boljim: Evo jednostavnih načina

Kažu da seks ne može biti loš, ali uvijek može biti bolji. Činjenica jeste da što ga više upražnjavate - sve je bolji.

Međutim ukoliko dopustite seksu da bude zabavno intiman, možete ga dovesti na potpuno novi nivo. Bitno je da se dobro zabavljate.

Vježbom do savršenstva

"Kada želite da učinite vaš seksualni život boljim je kao da trenirate. Morate imati odgovarajuću odjeću i opremu, morate naučiti neke vježbe tehnike te imati cilj. Da biste bili sjajni u krevetu, morate učiniti istu stvar", stav je stručnjaka.

Masturbacija

Masturbacija unapređuje vaš seksualni život s nekim drugim jer na taj način učite šta vam odgovara, a šta ne. Ali osim toga, osjećate se slobodnije, jer ste upoznati sa vlastitom seksualnošću.

Recite NE nesigurnosti

Jedna od stvari koje vas automatski čini boljima u krevetu jeste otvorenost ka seksu i misao o njemu kao nečem zabavnom. Jednostavno dozvolite sebi da uživate.

Ne budite statični

Iako znate da vas trenutna poza neće dovesti do vrhunca, vi možete uživati. Ukus kada je riječ o seks pozama se razlikuje od osobe do osobe, zbog toga - go get what you want!

Vlasnica sopstvenog orgazma

Ne pretpostavljajte da vaš partner unaprijed zna tačno kako da vam pruži vrhunsko zadovoljstvo. Pobrinite se da mu pomognete da vas dovede do orgazma, recite šta vam prija, ispričajte svoju fantaziju ili predložite uvođenje igračaka u krevet.

Svoje zadovoljstvo stavite na prvo mjesto

To ne znači da ne treba da vas interesira partnerovo. Svakako je važno imati muškarca kome će vaše zadovoljstvo biti veoma bitno, a žene ponekad to umiju zanemariti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije