Banja Luka: Sopot objavio novi spot sniman na Sutjesci (VIDEO+FOTO)

Radiosarajevo.ba
Banja Luka: Sopot objavio novi spot sniman na Sutjesci (VIDEO+FOTO)
/ Foto: Sopot

Banjalučki bend Sopot u petak je u Banjaluci promovirao novi video spot za pjesmu "Beskonačnost" sa posljednjeg albuma "Sopotnik" koji je objavljen za banjalučku izdavačku kuću Koliba. 

Ideju i energiju spota momci iz produkcijske kuće Mania su spojili sa velikom energijom koju nosi pjesma „Beskonačnost“, a sam spot je najviše oslonjen na vizuelnost koja prati pjesmu. Pjesma  „Beskonačnost“ je vizuelno oplemenjena prelijepim i "beskonačnim" prirodnim prostranstvima NP Sutjeska. 

Nakon premijere spota obratio se i frontmen benda SOPOT PetarTopalović, koji je ispričao kako je došlo do saradnje sa OK festom i produkcijskom kućom Mania i prisjetio se snimanja spota, te se zahvalio svima, a onda pozvao svoje kolege iz benda da uživo odsviraju pjesmu „Beskonačnost“

Pored promocije spota, brojna publika u KSET Pubu je imala priliku da uživa i u sjajnoj live acoustic svirci benda SOPOT. U našoj fotogaleriji pogledajte atmosferu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije