Pogledajte novi spot Dubioza kolektiva (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Pogledajte novi spot Dubioza kolektiva (VIDEO)

Novi spot  bh.benda Dubioza kolektiv za pjesmu No Escape (from Balkan) večeras je premijerno prikazan u programu MTV Adria.

Dubioza kolektiv su obradovali svoje brojne fanove novim spotom, a i sami članovi benda su s nestrpljenjem čekali video za No Escape (from Balkan).

Spot je sniman u seoskom ambijentu uz, kako je ranije objavljeno, obilje domaće, organski uzgojene hrane i svježe ispečene rakije.

"Htjeli bismo naglasiti da za snimanje vratolomnih scena vožnje traktorom i 'Tamićem', kao i scena koje su uključivale interakciju sa domaćim životinjama, nisu korišteni dubleri. Nijedna životinja nije bila povrijeđena u toku snimanja ovog spota, sa izuzetkom jagnjeta, kojem je uprkos protivljenju vegetarijanskog dijela Duboza Kolektiva, sudbinu zapečatio mesar iz komšiluka", rekli su članovi benda.



Za produkciju je bila zadužena Fabrika iz Sarajeva, režiju potpisuje Salem Kapić Kantardžić, scenario Vedran Mujagić, Erol Zubčević je bio direktor fotografije, za montažu spota je bio zadužen Antonio Ilić, a upečatljive kostime osmislila je Lejla Hodžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije