Na području Doboja pronađena dva tijela

Radiosarajevo.ba
Na području Doboja pronađena dva tijela

Tijelo sedamdesetpetogodišnjeg D. M. iz Boljanića pronađeno je na obali rijeke Spreče u Suhom Polju kod Doboja, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Doboj.

Tijelo je pronađeno jučer, a zbog nepristupačnosti terena za njegovo prebacivanje na pristupačniji dio obale bili su angažirani pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj.

D. M. je bio štićenik Doma za starija i iznemogla lica na Preslici, odakle se udaljio 23. augusta i za kojim je nadležna Policijska stanica Doboj dva raspisala potragu.

Pripadnici ove policijske stanice izvršili su uviđaj zajedno s ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj, a na tijelu nisu uočeni vidljivi tragovi povreda.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca tijelo je prevezeno u mrtvačnicu, gdje je rodbina identificirala lice.

Policijskoj stanici Doboj dva jučer oko 8 sati prijavljeno je da se na stepeništu kod ulaza u kuću u mjestu Boljanić, područje grada Doboja, nalazi tijelo osamdesetogodišnjeg M. R..

Uviđaj su izvršili Policijski službenici Policijske stanice Doboj dva, zajedno s ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj, prilikom čega je utvrđeno da je M. R. pao na stepeništu i od zadobivenih povreda na licu mjesta preminuo.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije