Željko Joksimović: Sarajevo je grad koji volim

N. K.
Željko Joksimović: Sarajevo je grad koji volim
Jedan od najpopularnijih pjevača i kompozitora regiona - Željko Joksimović, u sklopu svoje balkanske turneje 19. augusta u glavnom gradu BIH, na stadionu Koševo, održat će spektakularni koncert.

Joksimović je u junu 2010. godine održao koncert pred punim Koševom i nakon toga u više navrata isticao da bi rado ponovio koncert na ovom stadionu.

Pozivam sve ljubitelje dobre muzike i provoda da dođu ove godine 19. augusta u Sarajevo, na stadion Koševu. Bit će to najveći i najbolji koncert ove godine“, rekao je Željko Joksimović na današnjoj press konferenciji koja je održana u Alta Shopping Centru u Sarajevu.

’Sarajevo je grad koji volim i u kojem nisam dugo nastupao, te sam siguran da ćemo zajedno - mi muzikom, a publika energijom napraviti spektakl koji će ovaj grad pamtiti’’, izjavio je pjevač na konferenciji.

Organizatori su najavili da će ovo biti spektakularni koncert s najsavremenijim ozvučenjem, svjetlom i scenom kakvu zaslužuje publika u Sarajevu.

Nakon press konferencije, Željko Joksimović nastavio se družiti sa svojim fanovima u Alta Shopping Centru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije