Od večeras TV Bingo Show u novom ruhu

Radiosarajevo.ba
Od večeras TV Bingo Show u novom ruhu
/ Photo by Arnej Misirlić
Lutrija Bosne i Hercegovine pokrenula je već 2002. godine apsolutnu porodičnu zabavu uz igru na sreću TV Bingo, a kako su godine prolazile, igra je doživljavala i određene konceptualne promjene koje su pratile nove trendove.

Popularna i jedna od najgledanijih TV igara na sreću na ovim prostorima u večerašnjem novom izdanju donosi još više zabave i mnoštvo noviteta, koji su prilagođeni željama i očekivanjima gledalaca igre TV Bingo. Nova najavna špica, scenografija, te novo lice TV Binga su neke od promjena koje će gledaoci pored malih ekrana moći vidjeti u večerašnjem izdanju emisije TV Bingo.

Nova scenografija je bogatija i raznovrsnija, a posebna pažnja pridavala se zabavnom elementu kojoj emisija teži. Novo lice u emisiji TV Bingo je Mirela Laković, koju bh. publika zna kao izvrsnog performera na sceni. Ova simpatična djevojka u sebi nosi puno pozitivne energije i njen glavni zadatak će biti da tu energiju prenese na gledaoce pored malih ekrena.

"Zaista sam sretna i uzbuđena zbog mog angažmana u jenoj od najgledanijih TV igara na ovim prostorima. Ovo je zaista veliki izazov za mene, a ljudi s kojim provodim vrijeme zadnja tri mjeseca , ovi bingaši su izuzetno draga i profesionalna ekipa", izjavila je Mirela Laković

Jedan od članova Bingo porodice s kojim je Mirela u posljednje vrijeme provodila vrijeme je i Dino Salihagić, a kako je Bingo porodica prihvatila Mirelu, on odgovara:

"Sa Mirelom se poznajem odranije. Zaista se onako od srca radujem što je Mirela izabrana da bude jedna od mojih partnerica na sceni TV Binga."

I Snežana Vidović smatra da novi koncept emisije donosi više zabave za igrače i gledaoce. A za Mirelu Laković, novo lice TV Binga, kaže da je upotpunila Bingo porodicu.

Balkanerosi

Još jedna novost je i muzički bend pod nazivom Bingo Balkaneros, koji će biti stalni bend emisije TV Bingo.

Balkanerosi su veseo i kosmopolitski orijentisan bend, koji svojom neposrednošću publici šalje čistu i prostu poruku sreće, ljubavi, razigranosti i iskonske radosti življenja. To čine kroz svoje melodinčne autorske pjesme i svoje autoentične autorske obrade muzike svijeta.

Popularni show u novom ruhu na programu je FTV-a večeras od 20:10 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije