Kako je #trotoar ispred Predsjedništva BiH postao hit na društvenim mrežama

Radiosarajevo.ba
Kako je #trotoar ispred Predsjedništva BiH postao hit na društvenim mrežama
/ Općina Centar
Višemjesečni radovi obnove trotoara ispred Predsjedništva BiH su jedno vrijeme bili na udaru kritika, no sigurno nikada više polemike na društvenim mrežama nisu izazvali nego večeras.

Naime, budući da su radovi završeni, za sutra je najavljen svečani obilazak upravo tim povodom, a sam događaj, kojem će prisustvovati glavni tajnik Predsjedništva BiH, Dženan Selimbegović, načelnik Općine Centar, Nedžad Ajnadžić i predstavnici Direkcije za puteve KS, Adnan Alikadić i Fahrudin Djedović bit će održan u 12 sati, stoji u najavi koja je dostavljena medijima.

Ipak, mediji su pozvani da dođu 15 minuta ranije u zgradu Predsjedništva BiH, iz sigurnosnih razloga, a sve kako bi zajednički ispratili dovršetak projekta vrijednog 362.812,65 KM.

Tim povodom bura komentara preplavila je večeras Twitter i Facebook, čiji korisnici su se doslovno zezali na račun "političara koji otvaraju trotoar kao da je nuklearna elektrana", a mi vam u nastavku dostavljamo nekoliko "bisera" koji su večeras nasmijali javnost u BiH.

Naravno sve ih je vrlo lahko pronaći pod posebnim hashtagovima, od kojih su najpopularniji večeras #stavitrotoarunazivfilma #trotoar ili #stavitrotoarupjesmu.




Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije