Događaj o promociji odgovornog vlasništva za posjetioce Omladinskog festivala

Promotivni tekst
Događaj o promociji odgovornog vlasništva za posjetioce Omladinskog festivala
Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH organizira posebnu nagradnu igru za vlasnike pasa u okviru jednosatnog događaja za promociju odgovornog vlasništva pasa, tokom trajanja “dog friendly” Omladinskiog film festivala.

Navedeno će biti organizirano u petak, 28. jula od 19 do 20 sati, u Porodičnom otvorenom kinu Dobrinja, Novi Grad Sarajevo.

Događaju će, u ime Predstavništva Fondacije Dogs Trust u BiH, prisustvovati veterinarski stručnjaci, obučeni instruktori za obuku pasa iz Škole za pse, te edukatorice koje će za djecu pripremiti poseban sadržaj i poklone.

Svi posjetioci događaja imat će priliku bolje se upoznati sa svim programima koje Predstavništvo sprovodi u Kantonu Sarajevo, da dobiju odgovore od veterinarskih stručnjaka, te stručnjaka za obuku pasa, ali i da osvoje ekskluzivne nagrade  –  visoko-kvalitetne transportne, vodootporne zdjele za vodu te auti-podlogu za pse. 

Vlasnici pasa koji se odluče doći na ovaj događaj su pozvani da se na pultu Registracija za nagradnu igru prijave za učešće, a na kraju događaja bit će izvučeno pet dobitnika glavnih nagrada, dok će svi ostali prisutni dobiti posebne poklone koji će biti dostupni samo u toku događaja (naše nove majice, torbe, lopte za plažu, vrećice za pseće posalstice, dekice za pse/piknik i sl).

Inače, tokom trajanja Omladinskog film festivala, od 26. do 30. jula 2017. godine, na lokaciji otvorenog kina Dobrinja, svi posjetioci, posebno vlasnici pasa moći će preuzeti razne poklone kao i promotivne materijale o odgovornom vlasništvu pasa i besplatnoj obuci u Školi za pse.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije