De Niru prija atmosfera u Sarajevu: Nasmijan napustio Vinoteku

Radiosarajevo.ba
De Niru prija atmosfera u Sarajevu: Nasmijan napustio Vinoteku
Poznati holivudski glumac Robert de Niro boravi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine kao počasni gost Sarajevo Film Festivala.

De Niro je oko 11:50 sati privatnim avionom sletio na sarajevski aerodrom, te se u društvu direktora Festivala Mirsada Purivatre uputio na ručak u Vinoteku na Skenderiji.

Poznatom glumcu očito je prijalo dobro raspoloženje i ručak u restoranu, što se vidjelo dok je napuštao restoran, nasmijano pozdravljajući prisutne predstavnike medija i brojne obožavaoce koji su čekali trenutak kada će fotografirati slavnog glumca.

Opušteni De Niro bio je spreman razgovarati s prisutnima, no jake mjere osiguranja uvele su glumca u festivalski kombi, nakon čega su se uputili na Jevrejsko groblje.

Na ručku sa slavnim glumcem boravili su i ostali organizatori Sarajevo Film Festivala u okviru kojeg će De Niro primiti Počasno srce Sarajeva za životno djelo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije