BHRT slavi 25 godina: Novi sadržaj, nova lica

Radiosarajevo.ba
BHRT slavi 25 godina: Novi sadržaj, nova lica
AA / Arhiv
Radio-televizija Bosne i Hercegovine povodom 25. godišnjice nezavisnosti Bosne i Hercegovine u srijedu 1. marta emitirat će specijalni cjelodnevni program “Naših 25“.

Uz emisije uživo u jutarnjim i popodnevnim satima, te javljanja iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ekipa BHRT-a će razgovorima i arhivskim materijalima obraditi sve najznačajnije trenutke i ličnosti u proteklih dvadeset pet godina iz historijske, kulturne, sportske, političke, umjetničke i muzičke perspektive.

U okviru programske sheme za taj dan, BHT1 će ekskluzivno emitirati snimak novogodišnjeg koncerta Dine Merlina, a redakcija Informativnog programa će se u centralnoj informativnoj emisiji Dnevnik 2 u 19 sati predstaviti novim vizuelnim identitetom i novim licima.

"Sadržajne i vizuelne izmjene koje će naša publika moći vidjeti odraz su našeg strateškog opredjeljenja i želje, da uprkos situaciji u kojoj se BHRT nalazi, građani i građanke Bosne i Hercegovine dobiju najbolji mogući program i sadržaje zbog kojih će željeti gledati naš program, a uspješne kompanije biti naši poslovni partneri", istaknuo je Belmin Karamehmedović, generalni direktor BHRT-a te dodao da je za javni servis jedne države od ključne važnosti povjerenje javnosti i sve poduzete aktivnosti su upravo imale za cilj osvojiti i zadržati to povjerenje publike iz cijele Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije