Balkanvibe.com pokreće prvo Travel Vlogger takmičenje u regionu

Radiosarajevo.ba
Balkanvibe.com pokreće prvo Travel Vlogger takmičenje u regionu
Pošaljite svoj video blog (vlog) između 14. jula i 30. septembra i osvojite 500 eura!
Mislite da posjedujete sve što je potrebno kako biste postali Balkanvibe videobloger? 

"Mi smo tu da podstaknemo tvoju kreativnost. Napravi interesantan sadržaj koji prikazuje najzabavnije aktivnosti, gastronomiju, muziku, noćni život, ili bilo šta drugo što, prema tvom mišljenju, čini područje Zapadnog Balkana posebnim. Prijavi se za mogućnost da i tvoj video bude objavljen na Balkanvibe.com i možda baš ti osvojiš nagradu od 500 eura", poručuju iz Balkanvibea. 

Način prijave:   

  • Prijave moraju biti isključivo napravljene preko Balkanvibe WeTransfer Stranice (maksimalno trajanje dvije minute)!
  • Svi vlogovi moraju biti snimljeni isključivo na engleskom jeziku.
  • Takmičari mogu poslati do četiri originalna rada u toku trajanja takmičenja. Ako se pošalje više, u obzir se uzimaju samo prva četiri.
  • Vlogovi moraju biti iz regiona Zapadnog Balkana, što uključuje Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru i Srbiju.
  • U prijavu obavezno uključiti: ime i prezime, link na lični website (ako imate), naziv vloga, kratki opis vloga (maksimalno 500 riječi), lokaciju na kojoj je vlog sniman

 Pravila takmičenja:  

  • Prvi krug: Takmičenje je otvoreno od 14. jula do 30. septembra Pozivamo sve vloggere da pošalju svoje najbolje videouratke s područja Zapadnog Balkana. Balkanvibe će birati i objavljivati prijave najboljih videa sa područja Balkana tokom trajanja takmičenja. Sve prijave će se ocjenjivati na temelju kreativnosti, kvalitete, stila, sadržaja, i preciznosti informacija. Nakon isteka roka za primanje prijava, objavit ćemo finaliste koji će ući u drugi krug takmičenja.
  • Drugi krug: U naredne dvije sedmice (1. – 14. oktobra) nakon proglašenja vloggera koji ulaze u drugi krug, finalisti će se takmičiti za najbolji vlog. Balkanvibe će objaviti pobjednika takmičenja i dobitnika nagrade od 500 eura 18. oktobra. Pobjednik će biti odabran na osnovu odluke stručnog žirija, i u manjoj mjeri, interesa na društvenim mrežama.
WeTransfer_Centered.jpg - undefined

Uvjeti i odredbe:  

Učestvujući u Balkanvibe Travel Vlogger takmičenju prihvatate uvjete takmičenjaAko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na contact@balkanvibe.com.

"Svim učesnicima želimo uspješno takmičenje!", poručuje Balkanvibe Team.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije