Šminka za glumce Narodnog pozorišta kao i za one na Broadwayu

Radiosarajevo.ba
Šminka za glumce Narodnog pozorišta kao i za one na Broadwayu
/ Narodno pozorište
Direktorica Narodnog pozorišta Sarajevo Marijela Hašimbegović i Adnan Muminović, izvršni direktor kompanije Rojbani d.o.o. koja je zastupnik brenda Inglot u BiH, potpisali su Ugovor o saradnji kojim Inglot stiče pravo sponzora Narodnog pozorišta.

Ovim ugovorom, između ostalog, bit će omogućeno pozorišnim make -up umjetnika  da sa proizvodima  brenda Inglot  još bolje iskažu svoju stručnost i kreativnost i doprinesu kvalitetnijem predstavljanju pozorišnih izvođača njihovoj publici.

"Velika nam je čast i zadovoljstvo objaviti da je vodeći  svjetski renomirani brend profesionalne  kozmetike, brend  Inglot,  potpisao  ugovor o saradnji sa Narodnim pozorištem i na ovaj način stekao poziciju oficijelnog  make-up sponzora", poručuje Hašimbegović.

Ovaj renomirani brend se istakao svojim kvalitetom na svjetskom nivou i trenutno je vodeći brend u svijetu mode, filma i pozorišta,  i na ovaj način osvaja  ljubav i povjerenje najpoznatijih make-up umjetnika.  Ova saradnja  svrstala  je Narodno pozorište Sarajevo na listu korisnika ovog brenda uz predstave Broadwaya.  Kvalitetni proizvodi ovog brenda  će stvoriti bolje uslove za rad  koji će i u vizualnom smislu obogatiti likovnost predstave kroz kvalitetan i izražajan make – up, i u isto vrijeme pružiti zadovoljstvo umjetnicima’.

Kompanija  Rojbani  d.o.o. koja zastupa brend Inglot za tržište BiH  na ovaj način je ušla u porodicu sponzora koji podržavaju rad Narodnog pozorišta. 

Inglot na globalnom nivou podržava brojne projekte iz oblasti kulture, ali i direktno sarađuje sa značajnim teatarskim kućama širom svijeta. Čak i u samom procesu kreiranja novih proizvoda i nijansi vrlo usko sarađuje sa teatarskim makeup artistima, kazao je Muminović.

Očekuje da će dogovorena saradnja donijeti i niz drugih projekata od kojih će koristi imati svi ljubitelji pozorošne umjetnosti.

'Zaista sam ponosan što je od danas i Inglot dio respektabilne liste prijatelja  i partnera Narodnog pozorišta'  ističe Muminović.

Inglot je jedan od vodećih svjetskih lidera u oblasti dekorativne kozmetike i danas je prisutan na šest kontinenata sa više od 700 prodajnih mjesta, od Londona, Milana, Njujorka, Las Vegasa, pa do Dubaija, Kuala Lumpura i Sidneja.

U BiH je prisutan od septembra 2014. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije