DJ Jasmina & Friends u Amfiteatru sarajevskog Doma mladih

Radiosarajevo.ba
DJ Jasmina & Friends u Amfiteatru sarajevskog Doma mladih
Promo / Plakat
U Amfiteatru sarajevskog Doma mladih 3. februara, Red Bull Music Academy Radio Adria Show predstavlja prvi ovogodišnji DJ Jasmina&Friends, događaj koji Jasmina organizira s prijateljima, party o kojem je maštala godinama.

Prijatelji Nazzif, Kido i Klabika Collective zagrijat će prisutne ravnomjernim i melodičnim deep-house ritmom od 22:00 do 01:00. 

Za svoj petosatni set, od 01:00 do 06:00, Jasmina je pripremila dvije cjeline pomno odabranih ploča. 

U prvom dijelu seta od deep-house do deep-techna, dominirat će labelovi kao što su Pokerflat, DIY, Pampa i Liebe Detail, dok će drugi dio seta biti po mjeri ljubitelja tvrđeg zvuka, muzika umjetnika koji potpisuju za 50 Weapons, Bitch Control, Dystopian...

Link na event

Plakat - DJ Jasmina & Friends u Amfiteatru sarajevskog Doma mladih

DJ Jasmina, veteranka bosanskohercegovačke elektronske scene, prvi je put stala za mix pult 1999.godine. Osim brojnih domaćih i regionalnih nastupa, Jasmina je gostovala i na mnogim međunarodnim festivalima i puštala ploče u vrhunskim klubovima, od Berlina do Detroita.

U svojoj dugogodišnjoj muzičkoj karijeri, Jasmina je nastupala s velikim imenima elektronske muzike, kao što su Abe Duque, Mladen Solomun, Gebruder Teichmann, Martini Bross, Gudrun Gut, Eurokai, Mike vamp, K-Hand, Kevin Saunderson i mnogi drugi.

Jasmina vrti muziku isključivo s ploča.

Prepoznatljiva po svom izboru muzike, vještini miksanja, i eleganciji cjelokupne izvedbe, Jasmina na svojim nastupima komunicira iskrenu ljubav i pozitivnu energiju koju u njoj budi muzika. Tu emociju s lakoćom prenosi na publiku, krećući se od prljavih i minimalnih, do senzualnih i dubokih zvukova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije