Out of office After Work Clubbing - 21. oktobar

Radiosarajevo.ba
Out of office After Work Clubbing - 21. oktobar
/ Out of office After Work Clubbing
Networks, 21. oktobar, 17:00 h

Out of Office After Work Clubbing priča se nastavlja u petak 21.10.2016. na novoj lokaciji. Ovaj put, noćno iskustvo clubbinga danju, koje smo tokom ljetnih dana doživjeli na sarajevskim rooftop lokacijama, se seli u potpuno drugačiji ambijent. OOOAC eventi za vrijeme hladnijih dana će se održati u Networsku, preduzetničkom i edukativnom centru u srcu grada.

„Napravili smo kraću pauzu zbog nedostatka adekvatnog prostora i ozbiljnih partnera koji će zajedno s nama OOOAC projekat dići na viši nivo. OOOAC zaslužuje ozbiljne partnere i te partnere smo pronašli u Networksu. Jednostavno dvije pozitivne energije su se srele i rezultat tog novog poznanstva ćete doživjeti već u petak. Potpuno druačiji ambijent od onih na koje je raja u Sarajevu navikla, idemo na tri sprata uz mnoštvo noviteta koje ćemo otkrivati na eventima.“ – poručuju iz OOOAC tima.

Out of Office after work clubbing je projekat koji je vrlo brzo pronašao svoje mjesto u kalendarima svih onih koji vole sebe nagraditi dobrom zabavom nakon uspješno završenih poslovnih obaveza.

„Noćno iskustvo clubbinga danju je potpuno novi koncept u našem gradu, ali smo zajedno s našim gostima uspjeli u namjeri da ovaj koncept zaživi i sada je velika odgovornost na nama da svako novo iskustvo za naše goste bude kvalitetnije od prethodnog.“ – poručuju iz OOOAC tima.

Dom, kako kažu iz OOOAC, su pronašli u Networksu, preduzetničkom i edukativnom centru koji se nalazi u srcu Sarajeva. Inovativna zgrada sa preko 1300 m2 interaktivnog i modernog prostora u kojoj se svaki dan rađaju nove ideje, realizuju projekti, pokreću biznisi, će u petak ugostiti rasplesane poslovne ljude.

„Naša misije je promijeniti način na koji ljudi u BiH misle, rade i umrežavaju se. OOOAC je idealna prilika da pokažemo novi način umrežavanja mladih i uspješnih ljudi, ali i pokažemo da u samom srcu grada imaju fenomenalan radni prostor od 1300 m2 koji je sve samo ne običan radni prostor.“, rekao je Senad Alibegović Community Manager u Networksu.

Event počinje u 17.00 sati i traje do 23.00 sata, a za muzički dio programa ovaj put će biti odgovorni resident DJ-evi OOOAC Bonjasky i Ismar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije