Kontra i Merakoon najavili "Insane u membrani": Pripremite se za sjajnu zabavu!

Radiosarajevo.ba
Kontra i Merakoon najavili "Insane u membrani": Pripremite se za sjajnu zabavu!
"Insani u Membrani" / Kontra
U petak, 17. marta ove godine na novoj lokaciji za ljubitelje plesa i zabave – The Loft Clubu Sarajevo, nastupit će DJ dvojac Merakoon i Kontra.

Ovo će biti njihov treći zajednički nastup koji simbolično nazivaju „Insani u Membrani“ po čuvenoj pjesmi Cypress Hilla.

Merakoon je DJ koji je poznat ljubiteljima rap muzike i posjetiteljima sarajevskih klubova po svojoj selekciji plesnih numera iz ovog, ali i drugih žanrova. Također, u prošloj godini je izdao niz mikseva koji su dospijevali među top 10 u rap žanru u svijetu na platformi Mixcloud.

Kontra je inače sarajevski reper, član ekipa Dlanbeatz i FMJAM, ali se nerijetko nađe i za miks pultom, a za naš portal je rekao „najkreativniji sam kada sam u kombinaciji sa svojim prijateljem Merakoonom i iskreno jedva čekam da predstavimo svoje setove sarajevskoj publici, jer nismo dugo“.

„Insani u Membrani“ imaju namjeru da redovnije organizira ovakve događaje jer smatraju da glavnom gradu fale, pogotovo zato što su ljubitelji ovih ritmova mnogobrojni. Dvojac je obećao odličnu zabavu, muziku za ples i sjajan ambijent.

Za kraj su vam poručili da se "dobro pripremite za izvanrednu zabavu, da ponesete plesne cipele i dođete 17. marta u The Loft Club Sarajevo“.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije