Nakon sedam godina potrage za tinejdžerkom: Danas tvrde da je silovana i bačena

Radiosarajevo.ba
Nakon sedam godina potrage za tinejdžerkom: Danas tvrde da je silovana i bačena
Printscreen / DailyMail
Tinejdžerka Brittaneee Marie Drexel posljednji put je viđena 2009. godine, kada je otišla s prijateljima na proljetne praznike u Myrtle Beach.

Nakon toga joj se gubi svaki trag, a porodica je očajna na sve načine pokušavala doći do informacija šta se desilo.

Nakon bezuspješne potrage, policija je u junu 2009. ponudila novčanu nagradu u iznosu od 25.000 dolara za bilo kakvu informaciju o njezinom nestanku.

Kako piše Daily Mail, sedam godina kasnije, otkriveni su mučni detalji nestanka 17. godišnje tinejdžerke. Prema priznaju jednog zatvorenika, djevojku je nekoliko muškaraca više puta silovalo, ubilo, a potom njeno tijelo bacilo aligatorima...

Taquan Brown, koji služi 25-godišnju kaznu zbog drugog ubistva, rekao je FBI agentu Gerricku Munozu da je djevojku vidio u jednoj napuštenoj kući, upravo na području gdje je policija zabilježila zadnji signal s mobitela mobitela Brittanee Marie.

Brown je rekao da je vidio kako Da'Shaun Taylor, tada 16-godišnjak, i još nekoliko muškaraca siluju tinejdžerku.

Sin i otac Taylor su glavni sumnjivci, iako policija još nema čvrstih dokaza protiv njih. U pokušaju da ga natjeraju na saradnju, policija je Da'Shauna nekoliko dana zadržala u pritvoru na ispitivanju.

Pušten je na slobodu nakon što je uplatio kauciju od 10.000 dolara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije