Njegovo veličanstvo – PROTEIN

Promotivni tekst
Njegovo veličanstvo – PROTEIN
Da li ste znali da su proteini ili bjelančevine, osim vode, najvažnije tvari u organizmu. Oni su glavni elementi za izgradnju mišića, krvi, kože, kose, noktiju i unutrašnjih organa, uključujući srce i mozak.

Sastavni su dijelovi svake stanice, što ih čini osnovom života na Zemlji te ih često opisuju kao građevinske blokove života.

Započeti dan proteinima jedna je od najboljih stvari koju možete učiniti za svoj organizam. U različitim oblicima, proteini su danas svuda dostupni, spremni za brzu i laku konzumaciju čak i za one koji nemaju vremena za doručak.

Donosimo vam nekoliko zanimljivih ideja za konzumaciju proteina koje smo pronašli na meggle_bih instagramu.

Oni koji rade znaju da nije lako održati dobru energiju tokom cijelog dana. Naročito kada nastupe vrućine i kada bismo radije uživali na nekoj plaži, brčkali se u moru ili udisali svježi planinski zrak. Predlažemo da, dok čekate odmor, isprobate osvježenje iz Megglea – jagoda ili kruška u kombinaciji s Active proteinom. Svježina i mekoća finog, kremastog okusa navest će vas da zatvorite oči i uživate u Meggle čaroliji.

 

Meggle Active Protein jagoda ili kruška, pitanje je sada? #Meggle #Active #Protein

A post shared by Meggle (@meggle_bih) on

A poslije treninga slijedi poslastica. Ukusni proteinski napitak s okusom banane i čokolade bit će prava nagrada za vaše mišiće i cijeli organizam.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije