Neočekivano: Ovo je najseksipilniji dio ženskog tijela

Radiosarajevo.ba
Neočekivano: Ovo je najseksipilniji dio ženskog tijela
Američka podružnica britanskog lanca apoteka “Dr. Felix” objavila je infografike na kojima je prikazano koje dijelove tijela muškarci kod žena smatraju najseksepilnijm, a koje su urađene na osnovu opsežnog istraživanja.

Rezultat je neočekivan: najatraktivniji dio  ženskog tijela jeste njeno lice – 46 odsto muškaraca smatra lice naj seksi dijelom ženskog tijela, a na drugom mjestu je – sa 18 odsto – stražnjica.

Veoma čudno, ali grudi su manje atraktivne čak i od kose, koja je zauzela treće mjesto, što svakako opravdava sve vrijeme i trud koji žene troše na uvijanje, peglanje i farbanje.

Naravno, urađeno je istraživanje – šta žene smatraju najatraktivnijim kod muškaraca? A rezultati stižu:

Kada je riječ o ženama, 24 odsto njih smatra da su muška prsa, odnosno muške grudi ultraseksi, potom slijedi 22 odsto žena koje jako uzbuđuje muška kosa, a potom su to ruke sa 19 procenata.

To u prevodu znači da bi najbolja investicaja svakog muškarca ove godine mogla biti članska karta teretane i kupovina dobrih proizvoda za njegu kose.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije