Mali vodič za parove: Kako voditi prljave razgovore u krevetu

Radiosarajevo.ba
Mali vodič za parove: Kako voditi prljave razgovore u krevetu
Pinterest / Ilustracija
Svi parovi ovog svijeta ponekada dođu fazu kada treba da osvježe vezu, posebno one njene dijelove koji se vežu za krevet.

Zbog toga su "prljavi razgovori" jedan od dosta zanimljivih aspekata seksa, koji kroz komplimente i instrukcije koje dajete partneru može zagarantovati više truda i strast.

Osim toga, pored kreveta, tokom cijelog dana možete golicati maštu svog partnera, za veću povezanost, ali morate znati i kako, prenosi Mensjournal.

Nemojte da glumite, prepustite se užitku
S godinama veze lako upadnu u rutinu, a izbaviti ih može “bezobrazno” šaputanje na jastuku. Međutim to ne znači da morate da glumite nešto što niste. Ako vam je lijepo, jednostavno to partneru dajte do znanja uzdasima i riječima: “Da, nemoj da staješ” ili “Obožavam kad to radiš”. Te riječi će doći prirodno bez da se osjećate neugodno ili čudno.

Zavedite ga senzualnim glasom
Jednako kao s riječima, parovi se mogu poigrati i s tonom glasa. Žene uzbuđuju muškarci s dubljim i hrapavijim glasom, a muškarce pripadnice ljepšeg pola sa senzualnim i zavodljivim glasom. Stoga iskoristite svoju sposobnost oponašanja i unesite strast u krevet.

Dajte mu instrukcije
“Diraj me tu”, “Zatvori oči i uživaj” – ove instrukcije odlične su za oba partnera. Osim što pojačavaju užitak, olakšavaju partneru želju da vas dovede do vrhunca. Osim u krevetu, njih možete iskoristiti kao predigru i dan započeti vrućim SMS porukama, prenosi Lj&Z.

Inspirišite se erotskim pričama
Ako vam je neugodno da izmišljate seksi fraze, kao inspiracija mogu poslužiti erotske priče. Čitanjem naglas možete raspametiti partnera i pri tom ne morate sami da izmišljate tekst. Najbolje je izabrati nekoliko djela erotske literature, označiti odlomke koji su vam se najviše svidjeli i njima zavijesti partnera.

Postavite pravo pitanje
Ako ne volite da naređujete, svoje seksi zahtjeve možete preformulisati u pitanja. Možete početi pitanjima “Kako ti se ovo sviđa?” ili “Želiš da ti radim…?” – to će vas natjerati da zamišljate šta sve želite da vam partner radi. Vizualizacija jača sva čula i povećava šanse za orgazmom.

Komplimenti za veću strast
Komplimenti otvaraju mnoga vrata stoga ih nemojte zaboraviti u krevetu. Recite partneru koliko vam se sviđaju njegovi trbušni mišići, kako divno miriše. Sve to će razbuktati strasti, opustiti partnera i natjerati ga da se još više trudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije