Depilirajte pazuh uz ovu prirodnu smjesu od samo dva sastojka

Radiosarajevo.ba
Depilirajte pazuh uz ovu prirodnu smjesu od samo dva sastojka
/ naturallivingideas.com
Mnoge žene imaju problem s dlačicama na pazuhu, naročito kada dođe ljeto.

Tada ih je potrebno brijati svakog dana, jer majice na bretele i bez rukava ne dozvoljavaju da sačekamo mjesec dana da dlačice dobro izrastu za depilaciju.

Lasersko uklanjanje je sve češći izbor žena, ali žene koje još uvijek nisu rađale ne bi trebalo da se podvrgavaju ovom tretmanu. Kako piše Srbija danas, bolje je koristiti prirodno rješenje - sve što vam treba da biste zauvijek uklonili dlačice na pazuhu jeste limunov sok i šećer.

Recept potječe iz Azije, gdje su ga skoro sve žene bar jednom upotrijebile, a potrebno je nekoliko tretmana da bi se dlačice potpuno uklonile.

Sastojci:

- 2 kašike limunovog soka

- kašika šećera

Sve što treba uraditi jeste pomiješati ova dva sastojka i nanijeti na čistu kožu ispod ruku. Ostavite da djeluje nekoliko minuta, pa uklonite suhom, pamučnom, čistom krpom. Nemojte odmah ići na tuširanje ili prskati dezodorans, kako bi limun što duže djelovao; zato je možda najbolje da tretman obavljate pred spavanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije