Ako radi neku od ovih stvari, on nije za vas

Radiosarajevo.ba
Ako radi neku od ovih stvari, on nije za vas
/ Ilustracija
Da li vaš partner osjeća isto što i vi?

Ovo je pitanje koje si postavljaju mnoge žene. Ako ste i vi jedna od njih, ove stvari će vam otkriti da je taj odgovor - negativan.

1. Ne podržava vaše snove

Čak i ako su vaši snovi nerealni, on bi ih trebao podupirati. Također, kada su isti u pitanju, samo potpora nije dovoljna. On bi trebao činiti sve što je u njegovoj moći da vam pomogne ostvariti ih.

2. Ne podnosi vaše prijatelje

Niko ne kaže da on mora biti njihov veliki obožavatelj, no trebao bi biti u mogućnosti biti prijateljski raspoložen prema njima, kada to mora, jer time vam pokazuje da vas poštuje.

3. Ne trudi se oko vaše obitelji

Ako uvijek preskače obiteljska druženja ili je neljubazan i nezainteresiran, kada dođe na njih, on vas jednostavno ne voli dovoljno. Muškarac koji iskreno voli, napravit će sve da njegova bolja polovica uvijek bude sretna, posebno kada je u pitanju njezina obitelj.

4. Ne bori se za vas

On se gotovo nikada ne svađa s vama, ali ni ne trudi iznenaditi vas nekom sitnicom, koja bi vas sigurno razveselila. Ako češće imate osjećaj kako je tu zbog sigurnosti i navike, a manje zbog ljubavi, vrlo je vjerovatno da ste u pravu, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije