Žena napisala odbijenicu muškarcu koji joj je poslao sliku penisa

Radiosarajevo.ba
Žena napisala odbijenicu muškarcu koji joj je poslao sliku penisa
/ Buzzfeed/Sarah Louise Jordan
Subota je popodne, spremni ste za šetnju ili kino, druženje sa prijateljima ili uz knjigu i grickalice, kada zazuji telefon. Šta to može biti?

Fotografija nečijeg penisa. Fotografija strančevog penisa. Samo onako... 

Umjesto da je obriše i da se pravi kako se ništa nije desilo, Sarah Louise Jordan je odlučila napisati odbijenicu muškarcu koji joj je poslao foografiju.

"Dragi gospodine,

Hvala Vam za neočekivanu i netraženu prijavu portreta vašeg penisa za naše razmatranje. Nažalost, moramo Vas obavijestiti da nije prošla naše standarde kontrole kvaliteta. No, za nominalnu naknadu, možemo Vam ponuditi izvještaj koji će Vam pomoći da to u budućnosti promijenite.

Taj A4 izvještaj obezbijeđen kroz poštanski servis, uključivati će personaliziranu knjižicu u kojoj će stajati objašnjenje: zbog čega genitalije nisu prihvatljive za započinjanje razgovora (vodič korak-po-korak kako reći zdravo), kako pokazati da Vas nisu odgojili vukovi, kako se izboriti sa seksualnom frustracijom, kako obući Vaš penis za društvene mreže(brzi vodič za hlače) i ČITANJE penisa - novi oblik čitanja dlana, koji će Vam pomoći da otkrijete svoju budućnost.

Ujedno, odgovoriti ćemo i na Vaša pitanja poput: Imam li previše vremena na rukama? Zašto moj penis nije prošao osnovne standarde kontrole kvaliteta? (Zabilješka: Razlog broj jedan jeste taj što je prišvršćen za većeg kretena nego što jeste). Finalno, kao gesta dobre volje, želimo Vam ponuditi dva besplatna primjerka sa svim Vašim budućim prijavama portreta Vašeg penisa: Inventivna kritika Vašeg ponosa i radosti i iznenadna konsultacija sa najbližim članovima porodice o Vašem portfoliju.

Vjerujemo da je ova uzbuđujuća ponuda prihvatljiva i radujemo se budućoj saradnji sa Vama.

S poštovanjem".

Jordan je kazala Buzzfeedu kako joj se pošiljalac više nikad nije javio, što su zapravo odlične vijesti.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije