Za 7 nedjelja bićete puni para! Doktor savjetuje otkačenu metodu!

Radiosarajevo.ba
Za 7 nedjelja bićete puni para! Doktor savjetuje otkačenu metodu!
Australijski akupunkturolog Carlton Smith tvrdi da postoji nevjerovatna povezanost tačaka na nosu i bogatstva!

Smith tvrdi da pritiskom pravih tačaka na nosu uspjeh i bogatstvo nam sigurno dolaze, jer te posebne akupunkturne tačke nosa imaju nevjerovatnu sposobnost da privuku novac kao magnet.

Kako ova, pomalo otkačena teorija, funkcionira?

“Pritiskom pravog mjesta na nosu menja se tok električnog strujanja kroz nervni sistem i otvara se prostor za privlačenje bogatstva”, kaže doktor, koji je postao poznat zahvaljujući tehnikama akupunkture ušiju.

“Novac dolazi onda kada naučite da ga primate – vaša aura će tada snažno privući obilje. Ovu novu tehniku nazvao sam “tehnika ispravnog pritiska”. Vrlo je jednostavna i nevjerovatno uspješna”, tvrdi doktor, piše Atma.

Smith je proveo šestomjesečno istraživanje na 347 dobrovoljaca. Svi su bili spremni da isprobaju novu tehniku, a trebalo je ispitati i dokazati da će pritisak na prava mjesta na nosu i na mostu nosa imati uticaj na poboljšanje finansijske situacije testiranih osoba.

I dogodilo se čudo – 91 odsto ispitanika nakon 18 nedelja je reklo da im se finansijska situacija radikalno poboljšala.

Primjena metode Smitha:

Odvojite za sebe par minuta svako jutro i svako veče. Nastojte da budete sami u prostoriji i raskomotite se. Svake nedelje, svako jutro i veče, pritisnite prstom 10 sekundi (lagani pritisak u kontinuitetu) samo jednu tačku sa donje slike.

Počnite prve nedelje sa prvom tačkom. Dok je lagano držite pritisnutu, duboko se koncentrišite i vizualizujte situaciju koji je dole opisana za tačku broj 1.

Sljedeće nedelje ujutro i uveče, pritisnite 10 sekundi tačku broj 2 koncentrišući se na situaciju opisanu pod brojem 2. Proces neprestano ponavljajte, sve do sedme nedelje i sedme tačke, piše Besnopile.

Smithova tablica vizualizacija i odgovarajućih akupunkturnih tačaka nosa:

1. Za napredovanje u poslu

2. Za nasljedstvo

3. Za povraćaj poreza

4. Za dobitak na nagradnim igrama

5. Za finansijski poklon, donaciju, ulaganje u vas, stipendiju…

6. Za dobitak od dionica, ulaganja, fondova…

7. Za povećanje plate

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije