Studentica prodaje nevinost na internetu za 300 hiljada KM

Radiosarajevo.ba
Studentica prodaje nevinost na internetu za 300 hiljada KM
Facebook / Ariana (20)
Studentica je na internetu ponudila na prodaju svoju nevinost kako bi prikupila dovoljno novca za studiranje u inozemstvu.

Ariana, 20-godišnja Ruskinja, prodaje svoju nevinost za najmanje 130,560 funti (oko 300 hiljada KM).

„Mnogi studenti se tokom studiranja suočavaju s brojnim problemima. Moraš raditi kako bi platio svoje obrazovanje. Ja želim da odselim u drugu zemlju i studiram medicinu – univerzitet traži mnogo novca, a valja platiti i kiriju. Stoga, želim ukloniti finansijski teret i fokusirati se na studije“, rekla je Ariana.

Dodala je da njeni roditelji nisu bogati, te da Rusija ne nudi kredite za studiranje van zemlje. Rekla je da je sigurna da će je roditelji – kad jednom doznaju - podržati.

„Ja sam samostalna žena i mogu raditi što želim. Vjerujte mi, dobro sam razmišljala o ovoj odluci. Dugo sam se nadala da ću poznati pravu ljubav, ali nisam. Zašto bih dalje čekala? I zašto bih izgubila nevinost s nekim ko će mi slomiti srce“, poručila je ona.

Ona se nada da će „kupac“ biti pažljiv s njom: „Ko zna, možda bude i neke budućnosti među nama...“

Na prodaju je i nevinost njene prijateljice Lolite, pa kupac koji plati dovoljno može izabrati jednu ili njih dvije...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije