Šta su vam zvijezde spremile za Valentinovo?

Radiosarajevo.ba
Šta su vam zvijezde spremile za Valentinovo?
Pixabay / Ilustracija
Danas je Valentinovo, Dan sv. Valentina ili Dan zaljubljenih koji se obilježava svake godine 14. februara.

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile za Valentinovo:

OVAN

Što se tiče ljubavnih odnosa, očekuje vas težak dan. Ovdje se radi o poremećenim odnosima i gubljenju povjerenja. Iskušavate jedno drugo jer ste oboje svjesni da u posljednje vrijeme niste funkcionirali kako treba.

BIK

Želite pošto-poto da uđete u ozbiljnu vezu, nažalost, realnost je sasvim drugačija. Svjesni ste da ste jednoj osobi posebno interesantni. Također znate da od simpatije neće biti ništa, jer još nije došlo vrijeme za to.

BLIZANCI

Potrebno je da sa partnerom donosite zajedničke odluke, ali da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos pun ljubavi. Nađite zajednički jezik kako biste premostili razlike. Mnogo očekujete od partnera.

RAK

Danas su vam naglašeni problemi u komunikaciji sa partnerom. Svađe i ljubomorni ispadi obilježit će  ovaj dan. Pokrenite se bar vi, zanemarite nesuglasice, budite strpljivi. Slobodni pripadnici će dobiti poziv za izlazak ili ćete pokrenuti staru vezu.

LAV

Sa partnerom očekujte dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumijevanja, što će vas dosta kočiti. Kako vam je važan međusobni odnos, potrudite se jedno oko drugog i zajednički prebrodite ovu krizu. Pokušajte da ga iznenadite.

DJEVICA

Iako ste uvijek u strahu od trzavica u partnerskom odnosu, sada treba da nastupi spokoj. Ulazite u miran period. Odnosi sa partnerom se poboljšavaju i sada napokon možete odahnuti i biti manje zabrinuti. Ovo je vrijeme za druženje sa partnerom i familijom.

VAGA

Pružite ljubav svojoj okolini, jer će vam se stostruko isplatiti i vratiti. Slobodne Vage će i dalje biti usmjerene na provod, zabavu, površne veze. Morate da shvatite da i to ima kraj. Bit ćete uhvaćeni u ljubavnu mrežu iz koje ćete izaći zadovoljni.

ŠKORPIJA

Da biste uspjeli na emotivnom planu, potrebno je da što više vremena provodite sa osobom koja vam se dopada. Pokušajte malo više da se unesete, da se malo više posvetite partneru, koji čezne za bliskošću. Uživat ćete i vi.

STRIJELAC

Čeznete za idealnim partnerom, ali je već vrijeme da shvatite da idealno ne postoji. Ukazat će vam se prilika i pitat ćete se da li je to ono pravo. To je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite zajedno.

JARAC

Posvećeni ste partnerskom odnosu i ispravljanju grešaka. Dolazi do pomirenja i ulazite u mnogo bolju, iskreniju fazu vašeg odnosa, kada ćete steći povjerenje jedno u drugo. Priznat ćete, već je krajnje vrijeme da se oboje smirite.

VODOLIJA

U vašem emotivnom životu dolazi do teških situacija u kojima prevladavaju nepovjerenje, ljubomora i zavist, i to obostrano. Najvažnije je da će ovaj napeti dan proći i da ćete uspjeti da prevaziđete ovu tešku situaciju.

RIBE

Možete očekivati stagnaciju u odnosu. Preispitajte se da li ste jedno za drugo. Nećete biti zadovoljni dešavanjima na emotivnom planu. Nemojte se opterećivati mislima da partner krije nešto od vas. Jednostavno, partner je ravnodušan, piše Alo.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije