Priča koja je šokirala svijet: Ljubavna veza majke i sina

Radiosarajevo.ba
Priča koja je šokirala svijet: Ljubavna veza majke i sina
Majka i sin su više od godinu dana u vezi uprkos svom sankcijama koje im je država odredila...

Monica Mares ima 36 godina, a nedavno je stupila u ljubavnu vezu s vlastitim sinom Calebom Petersonom (19). Monica i Caleb iz Novog Meksika (SAD) trenutno čekaju suđenje zakazano za septembar, a prijeti im kazna od 18 mjeseci zatvora zbog incesta.

Ipak, njih dvoje poručuju da „neće dozvoliti nikome da ih razdvoji“.

Caleb je, inače, rođen kao Carlos, a odmah nakon što ga je Monica rodila sa 16 godina, dala ga je na usvajanje. Usvojitelji su mu dali ime Caleb, i on nije imao nikakav kontakt sa svojom biološkom majkom – sve do prošlog Božića kada su se povezali na Facebooku. Odmah su ugovorili i upoznavanje.

Prvi put kad sam vidjela svog sina, osjetila sam leptiriće u stomaku od uzbuđenja. Plakao je i snažno me je zagrlio“, priča Monica, dodajući i da je nedugo potom Caleb došao do nje svojim kamionom i ostao da živi s njom i njenom djecom.

Uskoro su počeli da osjećaju nešto više jedno prema drugom, a Monica to objašnjava činjenicom da ga nije ona odgojila, i tvrdi da je veliku ulogu odigrala i genetska seksualna privlačnost.

Ubrzo su počeli imati i seksualne odnose i ponašali se kao pravi par. Caleb za medije kaže da smatra da, budući da su oboje punoljetni, treba da sami odlučuju o svom životu, čak i ako te odluke vode u incest.

Majka i sin od 25. februara „ratuju“ s državom. Do sada su već jednom bili privođeni pa pušteni uz kauciju od 5.000 dolara, a u septembru ih čeka novo suđenje. Do suđenja moraju biti razdvojeni, a policija se uzda da će komšije motriti na njih, pošto su upravo zahvaljujući njima i saznali šta se dešava u Monicinoj kući.

Pogledajte njihovu priču u prilogu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije