Pohrlio mu u zagrljaj: Fotografija koja je obišla svijet i osvojila milione

Radiosarajevo.ba
Pohrlio mu u zagrljaj: Fotografija koja je obišla svijet i osvojila milione
Mladi Australac sasvim je slučajno snimio tobolčara koji mu je pohrlio u zagrljaj, a njegova je fotografija u samo nekoliko dana obišla je svijet i osvojila milione...

Naime, u trenutku kada mu se približavao vrlo entuzijstični tobolčar poznat i kao 'najsretnija životinja na svijetu', 21-godišnji Australac Campbell Jones sigurno nije ni sanjao da će njegova 'fotka' u samo nekoliko dana obići cijeli svijet te da će o njoj pisati i ponajveći svjetski mediji., prenose 24.sata.hr

Ali - dogodilo se upravo to.

Campbell je kuoku primijetio kada je vozio bicikl kroz Rottnest Islandu na zapadu Australije. Stao je i odlučio promotriti životinju. 

"Kada sam se vraćao prema biciklu, kuoka me primijetila i krenula prema meni", izjavio je Campbell ze Perth Now

"GoPro kameru koju sam imao na glavi spustio sam na asfalt i u tom je trenutku tobolčar skočio na mene, baš kao da me želi zagrliti", prisjetio se Campbell trenutka u kojem je nastala slavna fotografija koja je samo na Instagramu prikupila hiljade lajkova. 

"Ova fotografija izliječit će depresiju u svijetu", stoji u jednom od komentara na Instagramu. Sasvim moguće. Pogledajte samo taj izraz lica.

australija_tobolcar_prtscr.PNG - Pohrlio mu u zagrljaj: Fotografija koja je obišla svijet i osvojila milione

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije