Otkrivena misterija: Ko su Putinove kćerke i čime se bave

Radiosarajevo.ba
Otkrivena misterija: Ko su Putinove kćerke i čime se bave
Ako je nečiji privatan život pod velom tajne, onda je to život Vladimira Putina - predsjednika Rusije i bivšeg KGB-ovog agenta.

Sada je otkriveno i ko su njegove dvije kćerke. Poznato je da sa bivšom ženom Ljudmilom ima dvije kćerke - Mariju (32) i Ekaterinu (31), iako on to nikada ranije nije zvanično potvrdio.

Zbog toga je javnost širila razne priče, od toga da  žive negdje daleko u inostranstvu do toga da ne postoje samo njih dvije već i vanbračna djeca sa raznim drugim ženama, koja su Putinovi potomci.

putin_stara_fotka.png - Otkrivena misterija: Ko su Putinove kćerke Putina i čime se bave"Ne samo da moje kćerke žive u Rusiji, već su se i obrazovale ovde, u svojoj zemlji. Ponosan sam na njih jer vrijedno rade i studiraju, a govore tečno i tri evropska jezika", izjavio je Putin nakon tradicionalne godišnje konferencije.

Nije, međutim, želio govoriti o tome čime se one bave.

"Njih dvije prave svoje prve korake u karijerama i dobro napreduju. Nisu željele da budu "djeca zvijezda", jer ne vole kamere i reflektore. Žele mirno da žive svoje vlastite živote" dodao je on.

Putinova_ekaterina.png - Otkrivena misterija: Ko su Putinove kćerke Putina i čime se bavePa ipak, poznato je da je mlađa kćerka moćnog Rusa Ekaterina zaposlena na moskovskom univerzitetu i da je akrobatkinja. Ona je preuzela bakino prezime "Tikhonova", da bi zaštitila svoj identitet, piše portal žena.blic.rs.

Poznato je i da, zajedno sa svojim suprugom Kirilom Šamalovim (33), koji je inače prijatelj njenog oca, poseduje veoma vrijednu imovinu.

putinova_marija.png - Otkrivena misterija: Ko su Putinove kćerke Putina i čime se baveStarija kćerka Marija je završila medicinski fakultet u Moskvi i udata je. Nedavno se proširila vijest da je ovaj par dobio sina i da je Putin postao deda, ali to je nepotvrđeno. Kao što su nepotvrđene glasine da je dosta liberalna i da ima puno prijatelja po Evropi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije