Nakon ovoga, cijelog života će se kajati što je prevario suprugu

Radiosarajevo.ba
Nakon ovoga, cijelog života će se kajati što je prevario suprugu
Nakon što je shvatila da je muž vara, i to tako da putem interneta traga za mladim djevojkama za provod, osvetila mu se na originalan način.

Dvadesetdevetogodišnji Mike ima profil na Tinderu putem kojeg je tražio zabavu i seks. Njegova supruga lako je provalila šifru te, bez znanja muža, izmijenila njegove profilne informacije. 

"Ćao, zovem se Majk, imam ženu i dvoje dece. Imam mali penis i polne bolesti. Ako do sada niste shvatili, moja žena je naišla na moj profil a ja to još ne znam. Takođe ne znam ni da upravo razgovara sa jednom od mojih djevojaka, i da će da me ostavi. U suštini, ja sam đubre koje ne razmišlja ni o čemu osim o samom sebi. Takođe, često mi se dešava da svoje ljubavnice oslovljavam pogrešnim imenima i šaljem im iste, generičke poruke. To je zato što ženu varam već godinama pa ne mogu da popamtim baš sve. Budite slobodni da mi pošaljete u inboks sve mrziteljske komentare".

A kako je poznato da ljudi rijetko čitaju informacije koje o sebi ostave na društvneim mrežama, Majk ovo nije shvatio sve dok priča o njemu nije postala viralna. 

Nakon ovoga, ostaje mu samo da promijeni ime i lični opis. 

MIke.jpg - Nakon ovoga, cijelog života će se kajati što je prevario suprugu

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije