Nakon debate s Trumpom: Hillaryin GIF koji osvaja svijet

Radiosarajevo.ba
Nakon debate s Trumpom: Hillaryin GIF koji osvaja svijet
U New Yorku je održana prva predsjednička debata između Hillary Clinton i Donalda Trumpa.

Demokratska kandidatkinja na američkim predsjedničkim izborima Hillary Clinton i njezin republikanski suparnik Donald Trump sukobili su se u ponedjeljak oko pitanja ekonomije, vanjske i unutarnje politike, u prvoj predizbornoj predsjedničkoj debati tijekom koje su žustro raspravljali i često upadali jedno drugome u riječ.

Nakon što su se rukovali i pozdravili s osmjesima na licu, dvoje kandidata brzo je počelo s napadima, Hillary Clinton je kritizirala Trumpovo plaćanje poreza, a njujorški milijarder je bivšu državnu tajnicu optužio da "samo priča, a ništa ne radi".

Predsjednička debata koja se održala na sveučilištu Hofstra na Long Islandu u državi New York trajala je oko sat i pol, a bila je to prva od ukupno tri planirana izravna sučeljavanja.

Dvoje kandidata međusobno se optužilo za prikrivanje istine i pozvalo gledatelje da za detalje pogledaju njihove web-stranice. Clinton je Trumpa oslovljavala s "Donald", a on je nju oslovljavao s "tajnica Clinton".

Trump je u jednom trenu govorio kako ima bolju sposobnost rasuđivanja i bolji temperament.

"Imam temperament koji pobjeđuje", kazao je Trump.

No, Clinton je zanimljivom reakcijom osvojila show, i upravo su Twitteraši od nje napravili GIF koji zaista osvaja internetsku sferu.

WOO... Okay... :) 

Pogledajte video!

THE SHOULDER WIGGLE pic.twitter.com/EpdUR5DvMJ

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije