Majka BBC-ijevog stručnjaka objasnila zašto su djeca upala u sobu

Radiosarajevo.ba
Majka BBC-ijevog stručnjaka objasnila zašto su djeca upala u sobu
Nedavni snimak politologa Roberta I. Kellyja, čija su djeca tokom važnog prijenosa upala u sobu i time ga posramila, postao je hit na internetu. Njegova majka u međuvremenu je objasnila zašto su mališani najvjerovatnije utrčali kod oca.

Baš u trenutku kada je Kelly za BBC analizirao posljedice opoziva južnokorejske predsjednice Park Geun-hje zbog korupcionaškog skandala, u sobu je prvo ušetala njegova djevojčica, a onda i beba u hodalici.

Ne prekidajući uključenje, Kelly je jednom rukom morao da pomjera djecu, sve dok se u sobi nije pojavila žena koja je nespretno uspjela da ih izvede iz sobe.

Kellyjeva majka Ellen, koja živi u blizini Clevelanda u Ohiou, objasnila je da su četverogodišnja Marion i devetomjesečni James najvjerovatnije mislili da njihov otac razgovara s njom i njenim suprugom. Gospođa Kelly je rekla da ona i njen suprug Joseph često razgovaraju preko Skypea s Robertom, njegovom suprugom Jung-a Kim i njihovo dvoje djece, i da se porodica tada često nalazi u prostoriji u koju su utrčala djeca.

“Djeca su vjerovatno čula glasove iz sobe i potrčala da vide baku i deku. Nadam se samo da će mom sinu biti odato priznanje zbog njegove stručnosti, a ne zbog ovog incidenta”, zaključila je, prenosi B92.

Kelly, koji govori njemački, francuski, ruski, korejski, latinski i starogrčki jezik, u Južnu Koreju se preselio 2008. godine kako bi predavao političke nauke na Pusanskom nacionalnom univerzitetu. Ubrzo po preseljenju je upoznao svoju suprugu, s kojom je šest godina u braku.

U međuvremenu se javila i navodna dadilja sa snimka, koja je tvrdila kako je za sve kriv Kelly, jer je trebao zaključati vrata!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije