Kako se riješiti mrava iz kuće – bez hemikalija

Radiosarajevo.ba
Kako se riješiti mrava iz kuće – bez hemikalija
Arhiv / Ilustracija
Ako imate osjećaj da su mravi preuzeli kontrolu nad vašim domom, vjerojatno ste isprobali sve moguće trikove da ih se riješite...često se čini kao da ništa ne „pali“.

Riješiti problem mrava je moguć i pomoću netoksičnih načina, ali ponekad treba isprobati nekoliko različitih opcija dok ne pronađete onu koja vam najbolje odgovara. Ako cimet ili krastavci nisu bili učinkovite, zašto ne bi isprobali kukuruzno brašno?

Poanta je u tome što kukuruzno brašno neće otjerati mrave već će ih naprotiv privući da se pogoste istom, a nakon takvog obroka trebat će i utažiti žeđ.

Zbog vode će kukuruzno brašno u probavnom sustavu mrava nabubriti što će dovesti do ugibanja nametnika, piše Hayat. Ovo je brz, učinkovit, jeftin i što je najbolje potpuno netoksični način da zaštitite svoj dom.

Uzmite malo kukuruznog brašna, odnosno palente i stavite je na mjesta za koja mislite da služe kao ulaz istima u vaš dom i to je to.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije